B-day giveaway

Dnes mám narodeniny a tak som sa rozhodla, že odo mňa dostanete malý darček. Vytvorila som pre vás giveaway. Podmienky nie sú náročné stačí keď:
1. Sleduj môj blog cez GFC (Google -Pripojiť sa k tejto lokalite cez GFC ) 

2. Sleduj moju Facebook stránku - https://www.facebook.com/pages/Patrish/565980093507911?ref=hl

3. Napíš mi tvoj e-mail alebo Facebook

4. Vymysli čo najoriginálnejší komentár o tom s čím by si skombinovala alebo ako by si dotvorila líčenie s týmito vecičkami

Čo môžeš vyhrať? Rúž Apocalips od Rimmelu odtieň 303, maskaru Better Than False Lashes od Catrice, zlatý náhrdelník a prekvapenie. Prajem veľa šťastia! 

GA platí pre SR aj ČR a bude ukončená 30.4. Víťaz vyberiem tak, že si povyberám tie najlepšie komentáre a  z nich potom náhodným losovaním vyberiem toho kto dostane výhru.




Buďte jedinečný!

23 komentárov:

El povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Unknown povedal(a)...

gfc i fb:Teri vopatová:)
trošku bych se odvázala,vidím to na černou koženou bundičku s roztrženými kalhoty a heel heals.
terinkav.7@seznam.cz

Unknown povedal(a)...

Jelikož rtěnka i náhrdelník jsou sami o sobě výrazné, zkombinovala bych to už jen střídmě.. Vzala bych si bílý huňatý svetr, skinny s dírou na kolenu, černé baleríny se zlatými doplňkami (, aby ladily s barvou náhrdelníku) a malou kabelku ve stejném odstínu, jako je rtěnka. :)

gfc: mycakestyle1
fb: Pavla Kostková
kostkova.pavla@centrum.cz

Unknown povedal(a)...

GFC: Terka Černá
FB: Teruš Černá
E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
Náhrdelník bych si vzala k jednobarevnému tričku, třeba k černému. :) Řasenku jak normálně, tak i na praxi - jsem na kosmetičce. :) No co, na jednoduché a běžné věci, proč být extra a nepřirozená. :) v jednoduchosti je krása ;)

Jijinka povedal(a)...

sleduji pod tímto jménem :)
jirina.h1997@seznam.cz

Zkombinovala bych to s červenými šaty až po zem,černým psaníčkem a černými lodičkami. Myslím si, že by to vypadalo super na nějakou slavnostnější akci. :)

Dinky povedal(a)...

Ja by som použila iba mascaru a BB krém, nechala by som viniknúť rúž :) plus, k náhrdelníku by som si dala čiernu blúzku, na pleciach čipkovanú, ktorú by som zahrnula do riflí s vysokým pásom, k tomu sandáliky na opätku.
Sledujem tvoj blog cez GFC - Dinky
FB- Diana Dinky
dinkyka@gmail.com

Unknown povedal(a)...

Náhrdelník by som skombinovala s dlhými čiernymi šatami s dlhými rukávmi, decentným výstrihom vpredu a vzadu s odhaleným chrbtom. Pridala by som k nim zlaté topánky na vysokom opätku a k nim doladenú malú zlatá klač kabelku. A čo sa týka líčenia, zvolila by som len linky, maskaru a rúž. :)

FB: Zuzka Obšutová

Mari.ell povedal(a)...

Sleduji přes GFC jako Caroline Red-haired a pod stejným jménem i na fb :)
Tyto věcičky přímo vyzývají k svůdným rtům a kočičím očím, takže černá kočičí linka, výrazné řasy i rty jsou jasné :) k tomu bych si vzala buď bílou, nebo černou jednoduchou blůzku z dobrého materiálu, celek by pak působil úžasně luxusně s tímto náhrdelníkem :)
Můj email: xlolkax@seznam.cz

Unknown povedal(a)...

Neskombinovala by som to s ničím. Proste iba rúž a maskaru. Nemám čas vstávať ráno o hodinu skôr, aby som si dala na seba fasádu. K tomu nejaké čierne tielko, čierne, aby na ňom nebolo vidieť špinu (pri mojom šťastí si oblečenie zašpiním už pri obliekaní, ani neviem ako), a nejaké legíny. Čierne legíny. K tom u ešte biele ponožky (Panda <3). Topánky by tiež neboli na škodu.

razcestie69@gmail.com

Unknown povedal(a)...

Sledujem aj cez Google aj cez FB :)
vanesa.fizerova@centrum.sk

Takže skonbinovala by som to s čiernymi šatami s bielym golierikom,topánkach na nižšom opätku a platforme. Líčenie by som dotvorila jemnými očnými tieňmi a nechýbal by bronzer. :)

Unknown povedal(a)...

Já bych to asi příliš nepřeháněla, rtěnka je sama o sobě výrazná, takže bych volala oči jen s linkou a světlejším typem stínů, také je to jednodušší se ráno do práce připravit jen takto lehce - já jsem spíše typ, co si raději pospí než abys hodiny maloval u zrcadla :-) K náhrdelníku bych to viděla s bílou halenkou nebo tričkem/tílkem, džínovou bundičku a kabelku nebo boty se zlatými doplňky. Jednoduchý a slušivý komplet na běžné nošení. Samozřejmě by šlo vymýšlet i na večerní, ale tak to denní je přeci jen bežnější :-) Sleduji přes GFC pod jménem Klára Komrsová, k.komrsova@gmail.com

Unknown povedal(a)...

Fb i GFC - Edita Balnohová:)
email : edi.bal@seznam.cz
Náhrdelník bych použila k volnější mikině s nějaký nápisem :) k tomu skinny jeans a černý kecky :) je to obyčejný ale špatně to nevypadá :) K tomu černé linky ,nějaký stín co rozzáří oči ,řasenka a i rtěnka by se skvěle hodila :)

Unknown povedal(a)...

FB, GFC - Oľga Hudecová
olga.hudecova1@gmail.com
Náhrdelník by som zladila s bielou blúzkou zahrnutou do skinny trošku potrhaných rifiel, dala by som zlaté hodinky, na blúzku by som dala trench coat, špicaté lodičky vo farbe rúžu k tomu by som dala výraznú kabelku napr zelenú. Na hlavu by som dala klobúk vo farbe trench coatu. K tomu jednoduché líčenie v bežových farbách :D kedže rúž je výrazný :)

ZdeňkaM povedal(a)...

GFC: ZdeňkaM
FB: Denika Abomination
zdenkamartinakova@gmail.com
Zlatý náhrdelník bych zkombinovala s bílou košilí, kterou bych zakasala do černé skater skirt, pak bych si oblékla černé nadkolenky a černé tenisky, myslím, že by náhrdelník vynikl. :) Líčení bych volila u mě klasické, což jsou černé linky se zobáčkem snad se chápeme a na rty tuhle výraznou rtěnku. :)

Kate povedal(a)...

"Rtěnku" si představuju s černým obyčejným tílkem ,s koženým křivákem a uzkými tmavými džíny a jako boty bych zvolila černé lodičky se špičkou <33 a nějaké psaníčko k tomu. A celé líčení bych zakončila nevýraznou linkou a touto řasenkou :)
Náhrdelník si představuju s bílou volnou košilí, k tomu kožené legíny, nebo opět skinny džíny.
ivanapavelkova1980@seznam.cz

Unknown povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Anonymný povedal(a)...

Ahoj:))
já bych to dokombinovala s nějakými jednoduchými černými šatami a s botami na vysokém podpatku:) naušnice bych zvolila asi nějaké menší nenápadné zlaté náušnice, protože nemám ráda, když se bije výrazný náhrdelník s dlouhými naušnicemi ;) doplnila bych nějaké psaníčko a outfit na ples by byl hotový! :) co se týče líčení, ttam bych k této rtěnce zvolila nějaké né moc výrazné oči:) asi nějaké linky a trochu tmavého stínu a samodřejmě řasenku od Catrice :)
Jinak té sleduju na GFC jako gardonovamartina0 a na FB jako MArtina Gardoňová. Můj email je martgard@seznam.cz :)

Unknown povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Unknown povedal(a)...

Tak takéto typy náhrdelníkov milujem, lebo dajú sa nosiť vždy a všade. Navyše jar/leto budú IN metalické kúsky. Na jar aby som si ho obliekla k bielym šatám do A s tri štvrťovými rukávmi, tenkým cyklámenovým opaskom okolo pása, zlaté špicaté lodičky, samozrejme náhrdelník a vysoký cop na hlave. V lete budú In aj zvieracie vzory čiže by som si obliekla tričko/tielko len s jednoduchým nápisom ( zastrčené), high-waist kraťasy,šperk a ako čerešničku na torte by som dala tigrované slip-on. Z vlasov vytvoriť ležérny vrkoč. Na jeseň budú fičať hlavne kožušiny a jemné materiály, a preto čierne skinny, bielu priesvitnú blúzku, sivý chlpatý kabát ( pre odvážnych červený), krémovú listovú kabelku ( alebo cross-body) a aj špicaté lodičky a nesmie chýbať šperk. Vlasy vyžehlené alebo len jemne vypnuté. V zime určite na Vianočné posedenie s priateľmi alebo na Silvestrovskú párty. Zladila by som: čiernu sukňu do A pretkávaná zlatými nitkami, červený ( čierny, púdrový, žltý, slabomodrý...) rolák, čierne pančušky, špicaté lodičky ( baleríny ) čiernej farby. Účes: prirodzené vlny.

Ja si moc nepotrpím na zložité líčenie, a preto len jednoduchý makeup, kontúrky, Apocalips, dlhé riasy a to stačí.
Inak skvelá GA!!

mail: stellmalekova@gmail.com
sledujem ako Stella Máleková

queeniky povedal(a)...

ahoooj :) sledujem pod tymto menom :)
fb Nikola Benková
ja moc originalna neviem byt :( ale určite by sa nahrdelnik hodil k mojmu všetkmu čiernemu obelečeniu :D aspoň by sa to aj oživilo , ved zlatou nič nepokazíš :D a líčenie ? riasenka určite nikomu nieje na škodu a považujem hu za každodennho spoločníka pri líčení , a od catrice som ešte neskúšala (hanba mi)
a ten lesk od rimmelu proste oživí tvár , usmeje a zjemní pohlad :) dala by som si ho mozno s dymovým líčením alebo klasickymi linkami :) je velmi peknej farby :D
n.princess(zavinac)azet.sk


s pozdravom
Sweet Lollipop Queen

Unknown povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Unknown povedal(a)...

1. GFC - Natali H.

2. FB - Natali Hanuschová

3. n.hanuschova@seznam.cz

4. Tyto věci bych zkombinovala se zlato-černým outfitem a to hned kvůli tomu náhrdelníku. Vzala bych si nejspíše černý top, k tomu béžovo-zlaté kalhoty a černé boty na podpadku. A černý matný lak na nehty. :)

Máš moc krásný blog, jednoduchý, nepřeplácaný a přehledný. Jsem tady poprvé a určitě ne naposledy. Máš originální a poučné články, i když jsem četla teprve pár článků, ale po dopsání tohoto komentáře to napravím. :) Tato giveaway také nemá chybu, všechny věci (výhry) z toho se určitě každému hodí a udělají obrovskou radost! :)
Přeji i nadále hodně trpělivosti s blogem do budoucna, ať máš čím dál více pravidelných čtenářů a tak dále, zasloužíš si to. :)

Jo a ještě něco.. Všechno nejlepší!! :)

ZuZu povedal(a)...

GFC: ZuZu
FB: ZuZu Predaj
ja by som to podala trochu rockovejšie :) tj. čierne cat eyes k tomu tento rúž, klasickú bielu blúzku k nej náhrdeľník a na vrch nejakú čiernu vybíjanú bundu v odtieni náhrdelník, k tomu slim roztrhané rifle a imitáciu martens topánok do ruky nejakú zaujímavú clutch kabelku :)