Favour Jewelery

Prajem krásnu nedeľu! Dnešný článok bude o mojich obľúbených doplnkoch. Teda hlavne o náhrdelníkoch. Na náhrdelníky si vždy nájdem miesto. Pchám ich všade kde sa to hodí. Najviac sa mi páčia v zlatej farbe, na to som naozaj straka. ak ste doteraz nestihli tak zapojte sa do mojej GA kde súťažíte o zlatý náhrdelník  http://patrish-nice.blogspot.sk/2015/03/b-day-giveaway.html

To je psí obojok?
To je psí obojok? To boli prvé slová keď moji priatelia uvideli na mne jednu z týchto reťazí. Tieto náhrdelníky sa mi zapáčili na speváčke Lane Del Rey a povedala som si, že to musím mať! Tak som sa pozrela na Ebay a prvá reťaz ( čisto zlatá) už aj bola doma. S druhým náhrdelníkom (s mentolovou farbou)sa mi spája množstvo spomienok na výlet v Prahe. Kúpila som si ho v New Yorker ,vychytila som ho v akcií takže ma vyšiel dosť málo. Kombinujem ich všelijako. Do športového aj elegantného outfitu, ako sa len dá. Páčia v kombinácií s tričkom čo vizerá ako športový dres. 

Glam look.
Šperky sú odjakživa symbolom pôvabu. Čomu málokedy v obchodoch odolám sú veľké masívne šperky. Celému looku dodávajú šmrnc a hlavne ženskosť. Už asi dva roky naše obchody ovládli takéto kúsky ( čomu sa neskutočne teším). Podľa mňa by mala mať každá správna žena aspoň jeden takýto šperk. Sú praktické dajú sa nosiť nie len do divadla alebo ples. Ja ich nosím aj na obyčajný deň. Keď nechcem aby pôsobili moc slávnostne skombinujem ich s jednoduchým dievčenským tričkom. 

Vždy a všade!
  Ideálne na každý deň a ľahko kombinovateľné. To pre niektorých je to motto pri výbere šperkov. Mánia sovičkových šperkov už je čiastočne za nami. Tomuto poplachu som podľahla aj ja a kupovala som všetko čo som videla. Tieto kúsky už nosím menej ale aj tak sa nájdu ľudia čo mi ich pochvália.

Doplnky na hlave???
Prečo nie? Minulú sezónu prišli do módy čelenky s kvietkami. Možno sa vám ujde zopár nepríjemných pohľadov ale vrátiť sa do detstva a zahrať sa vílu Amálku určite nieje nuda. Minulé leto som ich nosila furt, furt a ešte raz furt! Dajú sa nosiť s hocičím. Napríklad aj s dlhou sukňou mentolovej farby a biele tielko. Tak čo risknete to?


Koľko je hodín?
Hodinky nesmú chýbať! Sú praktické aj módne. Moja zbierka sa síce len začínať rozrastať ale aj tak chcem vám ju ukázať. 


Šperk ako topánky alebo kabelka? 
Niektoré kúsky sú tak nápadné, že ich môžme nazvať šperkmi. Napríklad aj topánky či kabelku. 




3 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

psí obojok:D..a nádherné topánky, hneď daj sem:D ..v máji mám meniny tak vieš čo očakávam!

s pozdravom
tvoja lastka

Unknown povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Unknown povedal(a)...

Ďakujeeem :DDDDDDDDD si úžaSTná ;) xDDD